Vill du starta företag utomlands?

Det är alltid lika spännande att planera in workshops där vi får träffa er, som både vill och kan ta plats och som med rätt förutsättningar kan komma långt med era visioner i karriären. Det är här vår roll kommer in – att skapa möjligheter för och stötta er på vägen dit. 

Denna gång gästar SSBP – Swedish Somali Business Program – oss på Womenisa där de tillsammans med Forum Syd bjuder in er till en informationsträff för att diskutera ett av deras program, det svensk somaliska affärsutvecklingsprogrammet. 

Syftet med träffen är att sprida information om programmet och för er att få möjligheten att söka till programmet. Det svensk somaliska affärsutvecklingsprogrammet (SSBP) är ett kapacitetsstärkande program som ger finansiellt och teknisk stöd till entreprenörer för att etablera hållbara företag i Somalia. SSBP har ett människorättsperspektiv på privatsektorns utveckling med som mål att skapa arbetstillfällen och bidra till återbyggnaden av Somalia. 

Informationsträffens ändamål är att öka det kvinnliga deltagande i programmet och därmed tillgodose era behov för att ni skall kunna få möjligheten att söka till programmet. Ni kommer under kvällens gång få möjligheten att få stöd från Forum Syd och Womenisa under er ansökningsprocess till programmet. Vi diskuterar bland annat olika affärsidéer, sektorer som SSBP prioriterar, framgångsrika SSBP företag och programmet bedömningskriterier. 

För mer information kan du kika in på denna länk: https://www.forumsyd.org/sv/aktuellt/somalia-att-ateruppbygga-ett-land-i-praktiken 

Låter detta intressant? Se då till att vara där
Den 11 April 17:30-20:30 i våra lokaler
Isafjordsgatan 39B
Kista

Vi ses! 

Hälsningar 
Womenisa 
i samarbete med

Forum Syd 
SSBP