Nyheter

Nätverksträffarna för 2022 är här

WE ARE BACK YALL!!! Årets nätverksträffar är fullspäckade med praktiska och teoretiska moment, grymma inspiratörer och magiska kvinnor från hela landet. Tillsammans fortsätter vi skapa förändring och förbättring i samhället!

Läs mer »

LÄR KÄNNA VÅRA VINNARE FRÅN BAWSY X WOMENISA GALA 2021

Det har gått två månader sedan vi utsedde 3 fantastiska vinnare under Bawsy x Womenisa Gala 2021. Nu är det äntligen dags för en exklusiv intervju med våra vinnare som berättar allt ni vill veta – och lite till. Hur känns det efter finalkvällen? Vad har de för tips till unga entreprenörer? Läs vidare för att få svaren!

Läs mer »

Tjejkväll tillsammans med Healthy Women

Under denna tjejkväll vill Womenisa, i samarbete med Healthy Women, bjuda in dig till en workshop tillsammans med de utbildade idrottspsykologerna Jenny Edner och Elin Pedersen. Fokuset för kvällen är olika syn och relationer till mat. Kvällen bjuder som vanligt också på nätverkande och andra spännande aktiviteter.

Läs mer »

Bawsy x Womenisa GALA 2021

Vi avslutar en lyckad och inspirerande säsong med en storslagen gala där vi skålar för att vi tillsammans bygger broar och skapar magi. Tillsammans firar vi att vi gör det männen önskar dom kunde; skapar lönsamhet, ökar produktiviteten och mångfalden!

Läs mer »