Nyheter

Bawsy x Womenisa GALA 2021

Vi avslutar en lyckad och inspirerande säsong med en storslagen gala där vi skålar för att vi tillsammans bygger broar och skapar magi. Tillsammans firar vi att vi gör det männen önskar dom kunde; skapar lönsamhet, ökar produktiviteten och mångfalden!

Läs mer »

Rihab Garci – Womeneurs

Vi möter Rihab Garci. Tre barnsmamma, prisbelönt bloggerska och utbildad gymnasielärare. Hon brinner för att stärka och inspirerar unga tjejer/kvinnor, en förebild och inspiration för många.

Läs mer »

Sandra Mobaraki – Womeneurs

Vi möter i vår serie våra Womeneurs Sveriges första bygginspiratör, en förebild och grundaren utav #Byggbranshenskvinnor, ett stort nätverk för kvinnor inom bygg, Sandra Mobaraki också kallad Byggsandra.

Läs mer »

Mariama Jobe – Womeneurs

Vi möter Mariama Jobe egenutgivare som har gett ut två poesisamlingar, Sannu och Imane, och är nu aktuell med En svart flickas handbok. En inspiratör och en röst för de som behöver.

Läs mer »

Susan Najafi – Womeneurs

Denna vecka möter vi Susan Najafi multientreprenören och investeraren som har grundat BackingMinds, ett riskkapital bolag som fångar upp underinvesterade talanger bortom innerstan.

Läs mer »

Helene Barnekow – Womeneurs

I vår nya serie Womeneurs lyfter vi en powerkvinna som inspirerar och gör skillnad. Först ut möter vi Helene Barnekow, tidigare Sverige chef för Telia och nu CEO för Microsoft Sverige.

Läs mer »