Intervju med vår Womeneur stipendiat

Vem är du? För dem som inte känner dig sen tidigare.  

Jag är en tvåbarns mamma som brinner för att hjälpa mina utsatta medmänniskor både i Sverige och utanför, det är därför jag fick ta emot bl.a årets förebild 2017 i Sverige pågrund av mina hjälp insatser i olika länder, speciellt i Syrien och Indien. 

Vad är Connectin people och varför startade du det? 

Connectin people startade jag för ca 2 år sen. Jag såg hur många duktiga och drivna eldsjälar som är arbetslösa eller kan inte få det jobb de önskar. Jag själv har ju upplevt att nyckeln för framgång är nätverk och att det öppnar många dörrar. Så jag fick idén att börja hjälpa de som söker jobb genom mitt nätverk. Det gick väldigt snabbt med bra resultat och då startade jag Connectin People.

Det syns i ditt arbete att du brinner för välgörenhet och människor, vad grundar din passion sig i? 

Det är faktiskt min primära drivkraft att vara orsak för någon annans lycka, för hjälper jag någon annan att lyckas så lyckas jag. Ju mer jag ger, desto mer får jag och ju mer jag får desto mer vill jag ge. Att förstärka någon annans hopp förstärker meningen med mitt liv och det är något jag försöker inspirera andra runtomkring mig.

Hur känns det att tilldelad Womeneur Stipendiet?

Väldigt tacksam och stolt! Det är en bekräftelse att jag är på rätt väg och att mitt arbete uppskattas. Det känns väldigt bra att ha fått emot det!