Bawsy x Womenisa GALA 2021

Vi avslutar en lyckad och inspirerande säsong med en storslagen gala där vi skålar för att vi tillsammans bygger broar och skapar magi. Tillsammans firar vi att vi gör det männen önskar dom kunde; skapar lönsamhet, ökar produktiviteten och mångfalden!

Förutom nätverk, mingel, smaskiga tilltugg och en välfylld goodiebag bjuder vi på avslöjandet om vem som vinner årets Womeneur stipendium. Har du en favorit? Vi vet att juryn har en och en annan överraskning på lager. Var med när vi korar årets inspiratör och firar kvinnors företagande!

Dress code är all black and super classy, see you at the selfie station!

En fantastiskt panel kommer också självklart att finnas på plats;

Panelen - våra talare

Under Bawsy x Womenisa galan 2021 får vi höra techentreprenören och riskkapitalisten Nora Bavey, Jennie Rosén som är VD för Swedish Fashion Council, samt VD och en av grundarna till Hoss Agency, Sharareh Hoss, prata om dagens ämne – Female & entrepreneur! Vi får höra lite om hur dom ser på sin väg hit i arbetslivet och vägen fram för kvinnligt entreprenörskap.

Missa inte detta unika tillfälle att få höra från tre av Sveriges mest inspirerande och effektfulla företagare!

Biljetter till galan var sedan i torsdags slutsålda, men vi har på grund av högt tryck öppnat upp för några fler och släpper strax några få biljetter till. Vi har valt att inte ha för många på plats då vi hoppas att alla ska hinna nätverka med varandra, för kom ihåg; your network is your networth!